Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share  | 

Sprzedam klimatyzer elta model EK-02PHCH

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Autor Wiadomość
niuniaf4
Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
niuniaf4

Oferuje : Ciuszki i Zabawki

Sprzedam klimatyzer elta model  EK-02PHCH Vide
PisanieTemat: Sprzedam klimatyzer elta model EK-02PHCH   Sprzedam klimatyzer elta model  EK-02PHCH Empty2009-11-04, 15:13

Witam.
Mam do sprzedania klimatyzer firmy elta. Jest to urządzenie 4w1.Funkcje: grzanie, chłodzenie, oczyszczanie powietrza (przez wytwarzanie jonów ujemnych), nawilżanie. Duża efektywność pracy i mały pobór mocy. Posiada filtr antybakteryjny. Nawiew powietrza w zasięgu 120 stopni. Kupiony w czerwcu i używany miesiąc do chłodzenia. W tej chwili już mi nie potrzebny więc stoi zapakowany w kartonik. Można zaprogramować czas pracy. Nie jest głośny bo spało przy włączonym urządzeniu dziecko.Wymiary 38cm x 26,5cm x 87cm. Waga 10,5kg. Zdjęcia urządzenia dodam w przeciągu kilku dni. Polecam

Kosztował 450zł
W tej chwili dysponuję zdjęciem instrukcji obsługi a le dodam real foto :-) w internecie są te modele w kolorze białym. Ja posiadam kolor kawy z mlekiem.
Uważam że do pokoju maluszka taki nawilżacz powietrza się sprawdzi. Jeśli ktoś go potrzebuje to polecam. Odbiór w Warszawie.... A jak nie to zawsze można wysłać kurierem :-)

Cena 250zł ale spróbuję się dogadać więc Podaj Kwotę

Sprzedam klimatyzer elta model  EK-02PHCH Zdjcie0351
Powrót do góry Go down

Sprzedam klimatyzer elta model EK-02PHCH

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum: Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: -WIESZAK- :: »AKCESORIA :: POZOSTAŁE -