Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share  | 

SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Autor Wiadomość
machdusia
Początkujący
Początkujący
machdusia

Oferuje : Ciuszki

SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ Vide
PisanieTemat: SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ   SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ Empty2009-12-25, 13:35

SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ 0cf0cde0cd700968

SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ 881918 serdecznie
MAM DO SPRZEDANIA SZCZOTECZKĘ ORAL-B W KOLORZE NIEBIESKIM Z RÓŻOWYM DODATKIEM. KUPIŁĄM SZCZOTECZKĘ Z MIESIĄC TEMU SZCZOTECZKA LEŻY W SZAFIE BO MIKOŁAJ PRZYNIÓSŁ MI NOWĄ. W SZCZOTECZCE ODŁAMAŁ SIĘ KAWAŁEK PLASTIKU , ALE TO ZUPEŁNIE NIE PRZESZKADZA W UŻYTKOWANIU.[/size]
DO SZCZOTECZKI DOŁĄCZAM ŁADOWARKĘ I NOWĄ WYMIENNĄ KOŃCÓWKĘ W OPAKOWANIU . NA ZDJĘCIU ZAZNACZĘ ODSZCZYPANY ELEMENT.

NIE MAM DO NIEJ PUDEŁKA PONIEWAŻ JAK JĄ KUPIŁAM BYŁA W TAKIM PLASTIKU ,A NIE W PUDEŁKU NIE MAM DO NIEJ GWARANCJI PONIEWAŻ ZAKUPIŁAM JĄ W APTECE.
ZAPROPONUJ CENĘ !!!

GG :13793814

SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ 640836 9.50 paczką, 7 złotych jeśli uda się to wysłać listem w kopercie bąbelkowej! SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ 125996 SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ 672156 ORAL-B
Powrót do góry Go down
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

Oferuje : Ciuszki-Zabawki-Akcesoria-Usługi

PisanieTemat: Re: SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ   SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ Empty2009-12-28, 22:25

a wszystko dobrze działa? i ile chcesz za nią?
Powrót do góry Go down
machdusia
Początkujący
Początkujący
machdusia

PisanieTemat: Re: SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ   SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ Empty2009-12-28, 22:27

szczoteczka jest jak nowa tylko poprostu odszczypał sie ten mały element ale nie przeszkadza w uzytkowaniu , a za szcoteczke nie wiem ile chce czekam na propozycje ,poprostu chce tyle zebym mogła dołozyc do nowej Smile
Powrót do góry Go down
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

Oferuje : Ciuszki-Zabawki-Akcesoria-Usługi

PisanieTemat: Re: SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ   SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ Empty2009-12-28, 22:32

yyyy SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ 109552 a ja nawet niewiem po ile sa takie Smile
Powrót do góry Go down
machdusia
Początkujący
Początkujący
machdusia

PisanieTemat: Re: SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ   SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ Empty2009-12-28, 22:37

ja tez nie wiem ;p dlatego wystawilam bezcenna ;p ale myslalam zeby wziasc za nia ok 45-40 zlotych ale nie wiem... Smile
potrzebuje ja noc nowego
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ   SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ Empty

Powrót do góry Go down

SZCZOTECZLKA ORAL-B Z NOWĄ KOŃCÓWKĄ

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum: Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: -WIESZAK- :: »AKCESORIA :: ZDROWIE I HIGIENA -