Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share  | 

Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Autor Wiadomość
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

Oferuje : Ciuszki-Zabawki-Akcesoria-Usługi

Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Vide
PisanieTemat: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2009-12-03, 16:09

Witam Smile
wózek głęboko-spacerowy TAKO CITY VOYAGER
Wyposażenie:

• torba do wózka mocowana na rączce wózka lub do noszenia na ramieniu
  • torba nosidło z daszkiem (jest peknięta ale można normalnie dziecko przenosić w tym nic nie przeszkadza w tym)
  • regulowana wysokość rączki
  • przekładana rączka
  • pompowane koła (dętka była przebita ale została naprawiona i jest wszystko w porządku)
  • odpinana tylna część osłony wózka
  • pokrowiec na nóżki(materiałowy)
  • pokrowiec foliowy
  • regulacja amortyzacji osi tylnej i przedniej
  • amortyzowane siedzisko
  • otwierane okienko siatkowe na górze budki(wentylacja)
  • 5-cio punktowe pasy bezpieczeństwa w spacerówce
  • bezpieczny hamulec z tyłu
  • koła pompowane z felgą stalową szprychową

Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Takoi
Ogólnie stan wózka jest dobry i moze jeszcze niejedno dziecko w nim pojeździć...
KOLORY WÓZKA SA BORDOWO-KREMOWE.
Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 881918 do kupna napewno będziesz zadowolona !!! do wózka daje Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 772399 śpiworek i dwie grzechotki Smile

Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 287409 cena 450zł +30zł (koszt wysyłki kurierem) lub ODBIÓR OSOBISTY Smile
Powrót do góry Go down
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2009-12-04, 13:53

z ceną można jeszcze się dogadać Smile
Powrót do góry Go down
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-01-04, 10:41

Sam śpiworek został sprzedany Smile

ale wózek jeszcze czeka.... Smile
Powrót do góry Go down
martah
Lubie Tu Być
Lubie Tu Być
martah

Oferuje : Ciuszki-Zabawki-Akcesoria

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-05, 16:20

strasznie drogi jak na taki wozek??bez obrazy oczywqiscie .nie pisze tego po zlosci ale akurat szukam wozka i takie same sa kurcze makspo200zl dlatego cena mnie zabila
Powrót do góry Go down
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-11, 11:34

no niestety niebede sprzedawac wózka za grosze gdzie dałam dwa razy wiecej w sklepie Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 561323
dlatego za tyle chce sprzedac ale jak napisałam z cena mozna sie dogadać ,jestem tylko czlowiekiem Smile
a jakbym miała sprzedać za 200zł to wole odłozyć na strych i niech czeka dla kogoś z rodziny bo mi się nie opłaca wtedy sprzedać...
Powrót do góry Go down
martah
Lubie Tu Być
Lubie Tu Być
martah

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-11, 14:52

mam nadzieje ze sie nie obrazilas na mnie za ma wypowiedz ale naprawde cene rzucials mocna .wlasnie kupilam wozio takijak twoj za 18zl w stanie swietnym dlatego zwrocilam uwage na cene twoja:) poprostu rzucila mi sie w oczka Smile
Powrót do góry Go down
kobra
Czujne Oko
Czujne Oko
kobra

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-12, 13:15

troszkę drogo..ale pewnie lepiej zostawić na przyszłość niż sprzedawać..Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: wózeczek   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-12, 14:32

Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 77358 nie sądzę aby cena za taki wózek była wysoka ...ale to dziwne ,że za taki SAM(!) jedna z uzytkowniczek kupiła za 18 zł!!!!!!!!!
gratulacje dla uzytkowniczki,że ma takie szczęście-ale za 18zł nawet dla lalki trudno dobry wózek kupić...
Powrót do góry Go down
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-12, 15:04

spokojnie ja nie mam powodów do obrażenia sie Smile
no i gratuluje kupna wózka za taka cene Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 755519
pewnie była licytacja od 1zł a ja tu nie mam licytacji kochana tylko kup teraz Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 489924
jak możesz podaj linka sama zerkne na ten wózeczek Smile
ale dobrze pisze mysz_aniolek_nasz dla lalki cieżko kupić za ta cene wózek ,więc naprawde miałas szczęscie Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 755519
ja niestety za tyle nie sprzedam bo naprawde by mi sie nie opłacało to by się mijało z celem ...
Powrót do góry Go down
martah
Lubie Tu Być
Lubie Tu Być
martah

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-12, 15:06

wybaczcie pomylke nie za 18zl tylko zxa 180zl:)
Powrót do góry Go down
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-12, 15:09

no właśnie dlatego byłam zdziwiona tej ceny ale to i tak dobrze udalo ci się wyrwać Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! 755519 mnie też sie cos nieraz udaje kupić za grosze Smile

prześlij linka to zerkne na wózeczek i rozważe swoją cene (może rzeczywiście drogo chce ) ;)
Powrót do góry Go down
martah
Lubie Tu Być
Lubie Tu Być
martah

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-02-12, 17:55

nie dam linka bo kupowalam w komisie wozio:)
Powrót do góry Go down
Valerin
Nie Ma Mocnych
Nie Ma Mocnych
Valerin

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty2010-03-07, 19:46

no właśnie a w komisie zawsze zaniżają cene ;)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!   Wózek TAKO + gratis śpiworek !!! Empty

Powrót do góry Go down

Wózek TAKO + gratis śpiworek !!!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum: Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: -WIESZAK- :: »AKCESORIA :: WÓZKI-FOTELIKI -